Circular Computing

Genproduceret - ikke genbrugt. Det er en verden til forskel!

Om Circular Computing.

Circular Computings mission er at ændre verdens syn på køb af IT. Vi præsenterer et grønnere og bæredygtigt alternativ, gennem etisk genproduceret IT. 

En Circular Computing laptops er ikke bare bæredygtig, den er også robust og driftsikker. Dette sikrer dig og din virksomhed får den samme driftsikre enterprise grade oplevelse, som i er vand til. 

Circular Computing opkøber end of lease Laptops fra førende internationale leasingselskaber, og lader dem gennemgå en omfattende etisk og bæredygtig genproduktion. Denne process tillader os at genintroducere maskinerne til markedet igen, i en kvalitet og konsistens som nye, og med en garanti som da produktet oprindeligt blev fremstillet. 

Circular Computing er en enkel måde at indføre bæredygtighed på i praksis og tilmed med en økonomisk besparelse

Genproduceret og ikke bare refurbished

Der findes mange forskellige betegnelser og ”grades” på genbrugte Laptops på markedet, hvilket kan være svært at navigere i og ikke mindst etablere en strategi på.

Med Circular Computingtm taler vi ikke om forskellige grades – der findes nemlig kun et:  SOM NYT.

Vi genproducerer efter ISO 8887 der er: ”Tilbageføre et brugt produkt til mindst dens originale ydeevne og med en garanti, der svarer til (eller er bedre end) da produktet oprindeligt blev fremstillet”.

ISO 9001 godkendte processer sikrer vi lever op til kundekrav, myndighedskrav og lovkrav.

Leveres og genproduceres i en ensartet kvalitet både optisk og funktionelt, med en dokumenteret ydeevne på 97 % af en tilsvarende ny Laptop. LCD-panel, SSD og batteri erstattes med nyt, hvilket bidrager til at brugeroplevelsen er på niveau med at arbejde på en ny Laptop. Tastaturet er genprintet og med Nordisk layout i en hidtil uset høj kvalitet.

Hver Laptop gennemgår en 5 timers genproduktionsproces og en 100 punkt kvalitetskontrol for at sikre vi leverer den kvalitet som vores kunder ønsker og vi selv forventer – hver gang!

Vi tror så meget på produktet at alle Laptops leveres med 3 års garanti.

Sustainability Calculator

Find out the positive impact you could make by switching to sustainable IT

Enter the number of laptops in the top left box to see the positive impact you could have on your next IT upgrade purchase by buying remanufactured.

Certificeret CO2 Neutral

Hver Laptop du køber er certificeret CO2 neutral.

Vi Planter 5 træer

Vi planter fem træer for hver solgt Laptop.

Støtter Grøn energi

Dit indkøb supporterer sol, vind og grønne energi projekter i Afrika og Asien.

Virkelig Forandring

Du vil støtte projekter der har en reel indvirkning og hjælper med at skabe job og styrke sårbare samfund.

Sub-headline

Det sociale og etiske

Ved at indføre Circular Computingtm Laptops i din organisation, medvirker du til at støtte sociale, etiske og bæredygtige initiativer.

Call to Action Headline

Call to Action Sub headline